Політика конфіденційності

Ця Політика є заявою про способи, за допомогою яких ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС», зберігає та використовує інформацію про окремих осіб. Ця Політика розповсюджується лише на інформацію, отриману з онлайн-ресурсів, що містять посилання на цю Політику. КОРИСТУЮЧИСЬ ЦИМ ВЕБ-САЙТОМ ВИ ДАЄТЕ ЗГОДУ НА ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ЗГІДНО З ЦІЄЮ ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИ ТАКОЖ ПОГОДЖУЄТЕСЬ З ТИМ, ЩО КОМПАНІЯ ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС» МОЖЕ ПЕРІОДИЧНО ВНОСИТИ ЗМІНИ, КОРЕГУВАТИ, ДОДАВАТИ І ВИДАЛЯТИ АБО ОНОВЛЮВАТИ ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОВІДОМЛЕННЯ. Ми будемо публікувати будь-які зміни на цій сторінці, щоб ви були повністю проінформовані щодо типів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, та за яких обставин вона може бути розголошена.

Забезпечення конфіденційності

Термін «персональні дані», що використовується у цій Політиці, стосується такої інформацію, як ваше ім’я, дата народження, адреса електронної пошти, домашня адреса, номер телефону або IP-адреса, що можуть бути використані з метою вашої ідентифікації. Загалом, ТОВ «СМЕДИКАЛ СЕРВІС» не буде обробляти ваші персональні дані без вашої згоди. Однак ми залишаємо за собою право у виняткових випадках виконувати додаткову обробку інформації згідно з законами України або кримінального розслідування.

В наступних розділах пояснюється, як і коли ми збираємо ваші персональні дані.

Цільове використання персональних даних

Більшість наших послуг не потребує жодної форми реєстрації, що дозволить Вам відвідувати наш сайт, не повідомляючи нам, хто Ви є. Тим не менш, деякі послуги можуть потребувати реєстрації. Якщо Ви реєструєтеся на нашому сайті, Вам, можливо, буде потрібно заповнити деякі поля (деякі з них є обов’язковими, а деякі Ви можете заповнити за бажанням). У таких випадках, якщо Ви приймаєте рішення приховати якісь особисті дані, запитувані нами, Вам може не надаватися можливість доступу до певних розділів сайту і нашої відповіді на ваш запит.

Ми обробляємо персональні дані в цілях, про які ми інформуємо Вас, коли запитуємо у Вас інформацію. Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI, або етичних вимог щодо звітності або зберігання документації.

У разі надсилання електронною поштою запиту (запитання, побажання або повідомлення загального змісту) на адресу info@semed.com.ua, ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС» не збирає та не розголошує третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти у повідомленні. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді та буде видалена одразу після надання відповіді, якщо інше не передбачено чинним законодавством.

У разі надсилання на електронну пошту info@semed.com.ua Вашого резюме як кандидата на певну вакансію, Ваші персональні дані будуть внесені до «Бази персональних даних у сфері трудових відносин та персоналу».

Нерозголошення інформації

Ми не будемо продавати, поширювати або будь-яким іншим чином передавати ваші персональні дані третім сторонам, окрім випадків, вказаних у Політиці конфіденційності. Ми можемо розголошувати інформацію, що дозволяє встановити вашу особу, іншим філіалам компанії ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС», що погоджуються використовувати її згідно з цією Політикою конфіденційності, але лише згідно з умовами цієї Політики конфіденційності. У деяких випадках персональні дані можуть передаватися третім сторонам, що діють від імені компанії, ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС» для подальшої обробки відповідно до цілі (цілей), для яких інформація збиралася, такі як послуги з доставки, оцінка або технічна підтримка. Ці треті сторони уклали договір з компанією ТОВ «МЕДИКАЛ СЕРВІС»  про те, що вони будуть використовувати персональні дані лише для погоджених цілей та не продаватимуть вашу особисту інформацію третім сторонам, і не розголошуватимуть її третім сторонам, окрім випадків, коли це вимагається законом. У випадку повідомлення персональних даних третім сторонам ми прикладемо зусилля для того, щоб впевнитися, що обробка даних відбувається відповідно до цілей і в межах, в яких дані були зібрані.

Існує два додаткові випадки, коли зібрані персональні дані можуть бути передані третій стороні. Перший випадок – при продажі,  присвоєнні або передачі діяльності компанії разом з даними про клієнтів, при якому ми вимагаємо від покупця,  сторони, що придбала або отримала права, використовувати персональні дані згідно з цією Політикою конфіденційності. Другим випадком, коли ваші персональні дані можуть бути розголошені третій стороні, – якщо цього вимагає відповідний закон, ухвала суду або постанова уряду.

Право доступу

Ви маєте право перевіряти актуальність ваших персональних даних. Крім того, ви завжди можете повідомити нам, якщо ви не хочете більше підтримувати з нами зв’язок. Якщо ви бажаєте зв’язатися з нами з приводу використання ваших персональних даних, будь ласка, надішліть електронного листа на електронну адресу info@semed.com.ua. Будь ласка, вкажіть у листі назву веб-сайту, якому ви надавали інформацію, а також вкажіть інформацію, яку ви бажаєте змінити, оновити або видалити. Ваші запити будуть оброблятись своєчасно та належним чином.

Безпека та Конфіденційність

Для забезпечення безпеки та конфіденційності персональних даних, які ми збираємо у мережі, ми використовуємо мережі даних, захищені, серед іншого, стандартною системою мережевого захисту та паролем. У процесі обробки ваших персональних даних ми вживаємо спеціальних заходів з захисту інформації від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. Хоча ми не можемо гарантувати захисту від втрати, неналежного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення інформації, ми намагаємося запобігти цим ситуаціям.

Передача даних за кордон

Ми не входимо до складу груп компаній що має бази даних у різних юрисдикціях. Ми не передаємо ваші дані до баз даних в інших країнах.

Cardiology